Brusreducerande hörlurar test 2020

Brusreducerande hörlurar test 2020

Vill du veta vilka brusreducerande hörlurar som har vunnit Bäst i test? Då har du kommit helt rätt. Vi har läst alla aktuella experttester, pratat med både experter och konsumenter, allt för att du ska kunna göra ett så klokt val som möjligt och undvika dåliga felköp.


Om du har flugit de senaste åren så har du säkert sett en medpassagerare sitta och njuta av sina brusreducerande hörlurar, eller så kallade noise cancelling headphones, som tar bort allt oljud. De har länge varit populära och det är inte svårt att förstå varför - de gör alla oljudsdrabbade miljöer så behagliga. Oavsett om du sitter i ett flygplan eller bara vill ha en lugn stund så hjälper hörlurarna dig att koppla av från omvärlden. Läs hela vårt test här nedan för att ta reda på vilka hörlurar som har vunnit Bäst i test.


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig de bästa brusreducerande hörlurarna NU!


Detta är brusreducerande hörlurar

Brusreducerande hörlurar är ett par hörlurar där en brusreduceringsteknik används. Det fungerar som så att hörlurarna försöker återskapa omgivande ljud för att i sin tur fasa ut det mot det verkliga ljudet som omger dig. Tänk dig att du tar +1(omgivande ljud) och sen -1(simulerade ljudvågor från hörlurarna) vilket resulterar i 0. Istället för att återskapa riktigt ljud så härmar brusreduceringstekniken ljudvågor.

 


Brusreducerande hörlurar bäst i test 2020

Efter att ha läst tester, pratat med experter och självklart hört vad konsumenterna säger så blir valet enkelt. Bästa brusreducerande hörlurar 2020 är Sony WH-1000XM3


Brusreducerande hörlurar bäst i test 2020


Bästa brusreducerande hörlurarna - Sony WH-1000XM3

(Klicka på bilden för att få mer information om bästa pris just nu)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 22 October 2020

 


Trots det tråkiga namnet så är dessa brusreducerande hörlurarna otroligt bra. Dessa "over ear"-hörlurarna låter rikt, klart och har ett brett frekvensomfång. De enda hörlurarna som egentligen har bättre omfång är studiohörlurar. Design och komfort är även områden där Sony WH-1000XM3 briljerar. 


Både utseende- och komfortmässigt blir det full pott för WH-1000XM3. Med sin snygga och moderna design sitter de bekvämt på ditt huvud. Flertalet experter rapporterar att de har haft dessa på i timmar utan att känna spänningar och få ont. 


Basen i hörlurarna är djup och rik - utan att bli överväldigande. De höga frekvenserna låter krispiga och du kan verkligen njuta av hi-res musik. Med brusreduceringen, som enligt experter är bättre än Bose brusreducerande hörlurar, så skapas ett isolerat ljudlandskap som tillåter dig njuta till fullo - oavsett var du befinner dig. 


Med den medföljande appen kan du välja mellan en rad ljudinställningar och även själv göra ändringar så de passar dina egna preferenser. Med appen så kan hörlurarna också ändra inställningar baserat på din omgivning


På hörlurarna finns det enbart två knappar, en för att sätta igång brusreducering och en on/off-knapp. Knappen för att sätta igång brusreducering dubblerar även som knappen för Google-assistant. Resten av kommandona görs genom swipande rörelser på touchpanelen som sitter på den högra hörluren. T.ex. så kan du swipa upp eller ned för att höja/sänka volymen. 


Hörlurarna är trådlösa och kopplas via Bluetooth. Med WH-1000XM3 skall du, enligt Sony själva, kunna stå upp till 9m ifrån din streaming-enhet utan att förlora koppling. Vi rekommenderar dock att du alltid är nära din smartphone/dator så att du har en stabil uppkoppling. När du väl har anslutit dina enheter så kommer du bli överraskad hur snabbt det går att skifta mellan dessa. 


Hörlurarna laddas via USB-C vilket gör laddningen snabb. Att ladda hörlurarna till full batteristyrka tar ca 3h och då har du ungefär 30h av trådlös lyssningstid med brusreducering på. Väljer du att ta av brusreducering så utökas batteritiden med ytterliggare 8h. Skulle du få slut på batteri och inte ha en laddare till hands så kan du självklart fortsätta spela musik via en vanlig AUX-sladd. 


Sony WH-1000XM3 är ett par toppenhörlurar som hyllas av experter och konsumenter världen över. Läs gärna vad de säger här nedan! 


Så säger experterna om dessa hörlurar

Whathifi testade Sony WH-1000XM3 och blev riktigt imponerade. De gav de brusreducerande hörlurarna 5/5 stjärnor. The gillade att hörlurarna har en naturlig, all-round, ljudkvalitet och dubbade hörlurarna till de bästa som finns på marknaden just nu. De gillade även att de är väldigt bekväma. 


Tomsguide ger hörlurarna 4/5 stjärnor och gillar framförallt ljudkvaliteten, brusreduceringen och batteritiden. När det kommer till saker som Tomsguide inte gillar så är det att estetiken inte känns lika premium som föregående modell samt att ljudkvaliteten för telefonsamtal hade kunnat vara bättre. 


Techradar gillar den enastående brusreduceringen, fantastiska ljudkvaliteten och den långa batteritiden. De ger WH-1000XM3 4,5/5 stjärnor. Likt Tomsguide så tyckte de också att kvaliteten på telefonsamtal hade kunnat vara bättre.


 T3.com skriver att "Sonys over-hear ANC hörlurar skär bort brus som inget annat vi någonsin hört (eller, inte hört)" och ger de 5/5 stjärnor. De gillar brusreduceringen med smarta funktioner, den fantastiska ljudkvaliteten, enkla touch-kommandon och att de är lätta och väldigt bekväma. De avslutar sin dom med "kort sagt, dessa är lysande".


Ljud och bild skriver att "Sony WH-1000XM3 är världens bästa brusreducerande hörlurar". Anledningen till detta är brusreduceringen, ljud av toppkvalitet och bra komfort. 


Tidningen M3 ger hörlurarna 10/10 poäng och gillar dess "brutalt bra brusreducering" och "ljud i världsklass". De gillar även appen. När det kommer till nackdelar så nämner de röststyrningen som "fungerar inte alltid tillfredsställande".


TEK.no testade hörlurarna och skrev; "WH-1000XM3 är hittills bästa kombinationen av ljudkvalitet och brusreducering vi har hört"


Dinside menar att jakten på hörlurarna som dämpar mest ljud är över. De gillar WH-1000XM3 och menar att de erbjuder det bästa paketet med ljuddämpning och ljudkvalitet. De gillar även batteritiden på 30 timmar samt att det går snabbt att ladda upp det. När det kommer till vad de inte gillar så nämner de att det inte går att ansluta till två musikkällor samtidigt. 


EISA kårar hörlurarna till bästa produkt 2019-2020. De skriver; "En ny och förbättrad design. Sony WH-1000XM3 levererar en utmärkt passform för olika huvuden och du kan vara säker på att de känner sig bekväma oavsett om du är på dagspendeln eller på långresa. Den enastående ljuddämpningsteknologin på flera nivåer ger en extra dimension till designens fina musikaliska kvaliteter."


Detta tycker konsumenterna

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel; 


"Otroligt bra lurar!"


"Mycket bra lurar. Stora öronkåpor, usb-c, touchkontroller, många inställningar, snygga. Minuset är priset. Edit: Har nu testat mer: Perfekta i öppet kontorslandskap, med låg musik i lurarna och NC på."


"TLDR. galet bra: ljud, batteritid och komfort. Bra nc. Bedrövlig mikrofon. Touchknapparna är lite jobbiga att vänja sig vid."


"Trots det knappfria som inte fungerar som det skall ger jag full pott då ljudet är så bra."


"Kommer från ett par Plantronics backbeat sense och har aldrig köpt lurar i denna prisklassen förut. Jag är mäkta imponerad. Gym komfort, kanonljud och ruskigt effektiv brusreducering."


"Väldigt bra hörlurar, med väldigt få nackdelar, men de finns."


Finns det några nackdelar med dessa hörlurar?

Förutom småsaker som att Bluetooth-parningen kan ta några försök så finns det ett annat, lite störigt, problem. Om det är riktigt kallt ute så kan touch-panelen uppfatta fantom-rörelser som triggas av kylan. Det är inte världens grej men självklart störigt. Sony skriver att detta beror på att hörlurarna inte är gjorda för extra kyligt väder.


Här köper du testvinnaren till bästa pris

Hifi Klubben säljer brusreducerande hörluren för 2489 kr. Frakten är inkluderad i priset.

2489 kr är det lägsta priset just nu för Sony WH-1000XM3!

Hos Ginza kan du köpa testvinnaren för 2990 kr. Frakt ingår i priset.

Teknikproffset säljer brusreducerande hörluren för 2999 kr. Frakten är inkluderad i priset.

CDON.COM säljer bästa brusreducerande hörluren just nu för 3098.94 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

Tips 1:Om du är intresserad av Hi-Fi kan vi tipsa dig om att läsa vårt test om trådlösa mobil-högtalare eller testet om multiroom högtalare.

 

Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående brusreducerande hörlurar. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = de bästa brusreducerande hörlurarna till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!