Julgran - bästa julgranen - plastgran - julgran plast

Tester på bästa julgranen 2020

Nu börjar det bli dags att ta in julgranen igen. Alltid lika mysigt. Vad som inte alltid är lika roligt är att ta hand om den. Barr måste plockas upp och sen ska du vattna den tillräckligt mycket och så vidare. Tycker du att det är för mycket jobb, blir för dyrt att köpa en ny julgran varje år eller tillhör du dem som har allergier? Ja, då är en naturtrogen plastgran perfekt för dig. 


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig julgranen bäst i test NU!


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig julgranen bästa budgetval NU!


Därför ska du ha en plastgran

Plastgranen kan verka tråkigt men lyckligtvis så har även den konstgjorda plastjulgranen kommit långt i sin utveckling. Många konstgjorda julgranar lyckas ge intrycket av en äkta gran så julstämningen verkligen kan infinna sig. Förutom att du årligen slipper ta dig ut och köpa en gran så är även den konstgjorda julgranen en långsiktig investering. Du kan även säga adjö till den halvt farliga transporten av granen hem till dig. En plastgran är även väldigt enkel att sätta upp. 


Säkerhetsriskerna som en traditionell julgran för med sig är många. Från brand till allergi - ja listan kan nämnas lång. Du slipper alla dessa risker med plastgranen tack vare dess material som varken kommer börja brinna eller ge dig allergier. 


Om du är orolig för att julkänslan ska försvinna så kan du ta det lugnt. Flera konstgjorda julgranar är designade för att de ska se väldigt naturtrogna ut. Dess grenar är jämnt fördelade och prydda med tusentals realistiska nålar för att få den naturtrogna känslan. 


Plastgran bäst i test 2020

Efter att ha tagit del av de få experttest som finns ute om konstgjorda julgranar samt att vi hört vad konsumenterna tycker så blir valet enkelt. Den bästa konstgjorda platsgranen 2020 är Star Trading Ottawa.  


Star trading julgran - Julgran bäst i test - plastgran bäst i test - julgran


Bästa julgranen 2020 - Star Trading Ottawa

(Klicka på bilden för mer information om det lägsta priset just nu!)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du den bästa julgranen:

Aktuella butikspriser per den 22 October 2020

 


Star Trading har en lång historik av att göra bra och snygga inredningsprodukter av hög kvalitet, och deras julgranar är det samma historia. Med Ottawa-granen får du en 210cm hög gran som är fyllig och väldisponerad. Granen är även flamsäker för att minska risken för att en brand ska utbryta i granen. 


Granen levereras i 3 delar som är lätta att montera. Skulle du inte vara helt nöjd med grenvinkeln när den är färdigmonterad går detta lätt att justera. När monteringsprocessen är klar kan du njuta av en julgran som har hög jul-faktor och ger, trots materialet, känslan av en riktig, genuin, julgran. 


Med granen levereras även en färdig grenbelysning av LED som har en livslängd på 10.000 timmar. Gott om nog för flera vintersäsonger. 


Detta säger konsumenterna om platsgranen

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel; 


"Mycket fin gran! Den är fyllig och ljuset är också mycket bra. Frakten gick superfort!" 


"Granen är underbar!!!" - Esther


"Jag älskar denna granen.. tog nyss emot den och har fluffat till den. Den är så vacker och lätt att montera ihop." 


"Väldigt verklighetstrogen gran. Storleken och formen på grenarna varierar vilket ger det en naturlig look. Efter att ha arrangerat grenarna så kan du få till en riktigt snygg form. Jag köpte till ett par talldoft-pinnar och alla mina vänner trodde det var en riktig  gran." Här köper du testvinnaren till bästa pris

Även CDON säljer julgranen för 1649 kronor när du klickar här och frakten hem till dig är dessutom gratis!

1649 kronor är det lägsta priset bland butikerna just nu för julgranen!

 

Julgran bästa budgetval 2020

Clas Ohlson julgran - Julgran - plastgran


Bästa budgetval - Julgran Clas Ohlson

(Klicka på bilden för mer information på Clas Ohlsons hemsida!)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du budgetvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 22 October 2020

 


Vår budgetvinnare är Clas Ohlsons egna platsgran. Den 210cm höga granen ger en fin julstämning i ditt hem tack vare de täta grenarna med långa barr. Nertill är granen 130cm (bredd). 


Julgranen monteras ihop i tre delar där du börjar med den nedersta och sedan bygger dig uppåt. Grenarna sätter du på själv på stammen, dessa kan du vrida på för att få den perfekta silhuetten. Den stabila metallfoten följer med. Julgransbelysning medföljer ej. 


Inga lyxtillägg utan endast en fin julgran som, när den är klädd, kommer ge dig den absoluta julstämningen. 


Detta säger konsumenterna om konstgranen

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel; 


"Riktigt snygg gran, enkel montering och stabil! Enda negativa var något klen topp om man har en tyngre toppstjärna. Klart prisvärd!" - Micke


"Fantastisk och fin tät julgran. Mycket naturtrogen. Lätt att sätta ihop. Stadig." - Viktoria


"Riktigt tät och fin gran. Enkel att montera. Jag är nöjd!" - Johan


"Naturtrogen gran. Svårt att få något bättre för det priset. Man får dock se upp med bärhandtaget, de gick av... Vrider man bara ut grenarna så blir den riktigt yvig och fin." - Peter 


"Tyckte att julgranen var som en sagogran, precis som jag ville ha den. Jag var jätte nöjd med den. Den var tät och fin. ser naturtrogen ut. Lagom storlek på granen. Lätt att sätta ihop och även ta isär den." - Helene


"Så himla nöjd. Tät och fin, lätt att montera ihop och montera ner. Kändes inte som en plastgran." - Anna


"Kanske den bästa granen man kan köpa. Den ser bättre ut än granar som kostar bra mycket mer. Tät och fin, men det tar en stund att packa upp och montera den, tur man bara behöver göra det en gång / år." - Erik


"Bästa julgranen ute i handeln. Tät, ståtlig... man hittar inte en finare gran." - Zorica¨


Dessa experttester kan du ta del av

Tyvärr finns det inte så många tester tillgängliga om julgranar idag. Vi har därför lagt extra fokus på vad konsumenterna tycker, det är ju trots allt de som känner sin produkt bäst. När fler experttester kommer ut så kommer de att dyka upp här nedan.


Expressen, November 2019: testade 5 julgranar där granen från Plantagen tog hem förstaplatsen med motiveringen att den har fylliga grenar och erbjuder roligt belysningsalternativ. Den prisades också för julstämningen som den för med sig.


Så tar du hand om din julgran

Oavsett vilken gran du väljer, vare sig det är en "riktig" rödgran eller en kungsgran så gäller det att du ger den näring och omsorg för att den ska klara sig bra och barra så lite som möjligt tills tjugondag knut. 


  • Ställ julgranen i ditt garage för att låta den vänja sig vid inomhusklimatet.
  • Såga av en bit av granens stam innan du sätter den i julgransfoten med vatten, gör detta snittet så jämnt som möjligt.
  • Glöm inte att fylla på med vatten, den dricker mer än vad du tror, framförallt i början.
  • Lägg inte i några tillsatser - rent vatten är det effektivaste medlet för att behålla granens kvalitet.


Tips på hur du tar hand om granen.

Vi på Bäst i test Guiden önskar dig en god jul och gott nytt år!

 
Tips 1: Önskar du låna pengar till ditt inköp eller om du planerar att köpa någon annan dyr produkt har vi även ett test om bästa lånet.


Tips 2: Om du letar efter julklappstips kan vi också tipsa dig om att läsa vårt test om el-tandborste eller varför inte testet om den bästa snöslungan.

 

Tips 3: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående julgranar. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa julgranen till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!