Bäst i test - Julgransfot kungsgran

Bästa julgransfoten 2020

Nu börjar julen närma sig med stormsteg och kanske har du inte än hunnit med att köpa en julgran, och det börjar bli hög tid att slå till. Om du inte är intresserad av att köpa en riktig julgran så har vi även tagit fram ett test på den bästa plastjulgranen! 


Något som ofta glöms bort är just julgransfoten och istället för att ge dig ut i vintermörkret för att hitta en lämplig julgransfot så har vi tagit fram en testvinnare så att du kan beställa den enkelt och bekvämt från ditt hem. 


Julgransfot - kungsgran - bäst i test

Efter att ha testat och läst på vad julgransfots-marknaden har att erbjuda blir valet enkelt. Den julgransfot som håller bäst kvalitet samt passar för alla julgranar är julgransfoten "KUNGSGRAN"


Julgransfot bäst i test - Julgransfot kungsgran - Julgransfot


Bästa julgransfoten just nu - KUNGSGRAN

(Klicka på julgransfoten för att få det bästa priset just nu!)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 22 October 2020

 


KUNGSGRAN är en julgransfot som passar alla typer av julgranar. Med dess tre metallskruvar så spänner du enkelt fast din julgran. Eftersom den är i metall och väldigt robust så passar den perfekt till större julgranar som t.ex. kungsgranar och större plastjulgranar. 


Julgransfoten har en diameter på 40cm och cylindern där granen placeras är 18cm hög. Granen står därför väldigt stadigt och det finns bra med volym för att hälla i vatten så att granen får den näring som den behöver. 


Här köper du julgransfoten till lägsta pris


595 kronor är det lägsta priset bland butikerna just nu för julgransfoten!

 

 

Så tar du hand om din julgran

Oavsett vilken gran du väljer, vare sig det är en "riktig" rödgran eller en kungsgran så gäller det att du ger den näring och omsorg för att den ska klara sig bra och barra så lite som möjligt tills tjugondag knut. 


  • Ställ julgranen i ditt garage för att låta den vänja sig vid inomhusklimatet.
  • Såga av en bit av granens stam innan du sätter den i julgransfoten med vatten, gör detta snittet så jämnt som möjligt.
  • Glöm inte att fylla på med vatten, den dricker mer än vad du tror, framförallt i början.
  • Lägg inte i några tillsatser - rent vatten är det effektivaste medlet för att behålla granens kvalitet.


Tips på hur du tar hand om din julgran

Vi på Bäst i test Guiden önskar dig en god jul och gott nytt år!

Tips 1: Önskar du låna pengar till ditt inköp eller om du planerar att köpa någon annan dyr produkt har vi även ett test om bästa lånet.


Tips 2: Om du letar efter julklappstips kan vi också tipsa dig om att läsa vårt test om el-tandborste eller varför inte testet om den bästa snöslungan.

 

Tips 3: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående julgransfot. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa julgransfoten till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!