Kapselmaskin bäst i test - kaffekapselmaskin

Tester på bästa kapselmaskinen 2020

Vill du veta vilken kapselmaskin som är bäst i test 2020? Då har du kommit helt rätt!

 

Som vanligt här på Bäst i test Guiden har vi pratat med både experter och konsumenter för att få ett så bra svar på frågan som möjligt, allt för att du ska kunna göra ett så klokt köp som möjligt.

 

I detta test har vi även tagit fram de bästa kaffekapslarna online. Se länken nedan för att komma direkt till dem.

 

Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig den bästa kapselmaskinen NU!

 

Jag har redan en maskin - ta mig till kapslarna nu!

 

Kapselmaskinerna är användarvänliga, stilrena och sen så gör de otroligt gott kaffe. De är även lätta att rengöra och många av modellerna har inbygda strömsparinställningar. Vad som skiljer en kapselmaskin mot en halvautomatisk eller manuell espressomaskin är att här släpps en färdig kapsel ned i maskinen. I kapseln finns färdigmalet, vakuumförpackat kaffe med vald smak och intensitet. I halvautomatiska och manuella espressomaskiner så mals kaffet direkt i maskinen.

 

Om du gillar enkelhet och bra resultat så är en kapselmaskin något för dig. Vill du hellre mala kaffebönorna själv och få mer barista-stuk på ditt kaffe så finns vårt test om den bästa espressomaskinen här.

 
Nespresso kapselmaskin - Bäst i Test 2020

Efter att ha läst tester, pratat med experter och hört vad konsumenterna säger så har vi plockat fram en testvinnare för er. Vinnare är ingen mindre än Nespresso Citiz & Milk.

 

Utöver testvinnaren finns det andra märken som också håller mycket god kvalitet som t.ex. Dolce Gusto, och Delonghi.


bästa kapselmaskinen - Nespresso Citiz & Milk

Bästa kapselmaskinen just nu - Nespresso Citiz & Milk

(Klicka på bilden för att få mer information om lägsta priset på produkten)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 22 October 2020


Vinnaren kommer från Nespresso som har, sedan dess start, förändrat vår syn på kaffe. Med hjälp av en kapsel och ett knapptryck har de lyckats utveckla maskiner som gör högkvalivativt kaffe.

 

Nespresso Citiz & Milk är helautomatisk kaffemaskin från Nespresso. Den är fullt utrustad med en rymlig vattentank på 1L samt en termos-liknande mjölkskummare. Plattformen där koppen ställs är nedfällningsbar så att du ska få plats med större glas ifall du vill göra dig en lungo…(större kaffe). Den är smart och kommer med små finesser som automatisk avstängning för att spara ström.

 

Citiz & Milk är lätt att använda. Kapseln läggs in i luckan och sedan bestämmer du vilken storlek (espresso eller lungo) på koppen som du vill ha. Önskas skummad mjölk så hälls mjölk i skummaren och sedan trycker du på knappen. Mjölkskummaren är väldigt bra och kommer så nära barista-klass som det går.

 

När det kommer till resultatet av kaffet så lovordas Citiz & Milk. Det blir en väldigt rik smak på espresson samt så blir creman (lilla bruna skummet på toppen av espresson) fyllig. Trycket som är det viktiga när man gör espresso ligger på 19 bar hos Citiz & Milk.

 

Städningen av Citiz & Milk går väldigt lätt. Mjölkskummaren är det viktigt att man diskar efter bruk så det inte samlas gamla mjölkavlagringar och mögel. Maskinen rensas igenom när du kör maskinen utan kapsel, det varma vattnet drar med sig allt smuts. Avkalkning görs på samma sätt fast istället för enbart vatten så tillsätter du antingen en vanlig avkalknings-vätska eller en 50/50 mix av vatten och vinäger.

 

Vad händer med alla kapslar om används då? Efter användning släpps de ned i en kapselfångare där det ryms ca 10-11 kapslar så du slipper slänga varje kapsel direkt efter användning ifall du gör kaffe till ett större sällskap. Denna “kapselfångare” går självklart att ta ut och rensa när det blir fullt.

 

Klicka här för en visuell genomgång av Nespresso Citiz & Milk eller läs mer här på Nespressos hemsida

 

Om du älskar espressobaserade kaffedrycker och enkelhet så är Nespresso Citiz & Milk ett perfekt val för dig. Om du ser dig själv som en finsmakare och söker toppkvalitet på ditt kaffe så ta gärna en titt på vårt test om den bästa espressomaskinen.

 

Så säger experterna om Nespresso Citiz & Milk

thecoffeemaven.com tycker att Citiz & Milk är den bästa espressomaskinen som Nespresso tillverkar. När de drar upp nackdelarna så tycker de att det enda problemet är maskinens ljudnivå när den brygger. De ger Citiz & Milk 4,5 av 5 stjärnor.

 

Kaffebloggen coffeeaficionado.com ger Citiz & Milk 9/10 poäng. De gillar att den är välgjord och att den är enkel att använda. De gillar inte att den är dyr.

 

Råd o Rön gjorde ett test med 58 kapselmaskiner där Nespresso Citiz & Milk landade på förstaplats med 84 poäng. Andra maskiner på listan kom bl.a. ifrån Delonghi, Krups, Dolce Gusto, Electrolux och Philips.

 

yours.co.uk gillar Nespresso Citiz & Milk och ger den 5/5 stjärnor! Recensionen avslutas med "Det är inte den billigaste kapselmaskinen på marknaden, men jag älskar den".

 

Så säger konsumenterna om Nespresso Citiz & Milk

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel;

 

"Denna maskinen är riktigt bra. Perfekt storlek för vårt lilla kök och den har sparat oss mycket pengar på att göra bättre kaffe hemma än vad vi hittar ute. Skummaren jobbar snabbt och gör det så bra!", "Jag fick en Citiz i present av en vän och blev kär i den direkt. Den fungerar så bra - fyll på med vatten, droppa i en kapsel och tryck på knappen. Den värms upp snabbt, ca 30 sekunder", "Det finns väldigt få kaféer i området där jag bor som gör cappuccino så som jag gillar det. Tidigare var en god kopp något sällsynt men med min Nespresso Citiz & Milk är det så mycket lättare. Det tar ingen tid alls och kräver ingen ansträngning från mitt håll".

 

Och finns det några nackdelar med Nespresso Citiz & Milk? De vill vi ju självklart också veta! I stora drag så finns det inget ökänt problem med kapselmaskinen mer än små petitesser som att den låter en del när den brygger samt att indikatorn för låg vattennivå indikerar för sent.

 

Här köper du kapselmaskinen till bästa pris

Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en kostnadsfri jämförelse från upp till 37 banker och långivare.


Hos Cervera kan du köpa bästa kapselmaskinen för 2319 kr. Frakt ingår i priset.

2319 kr är det lägsta priset just nu för Nespresso Citiz&Milk!
 

Kapslar till din maskin

För att du ska kunna bruka din kapselmaskin så måste du köpa kapslar. Kapslarna köper du lättast online med leverans hem till dig.

 

 

Kapslar till din maskin

 (Klicka på kapslarna för att hitta de billigaste kapslarna idag
)


Se dagens aktuella pris

 

Kaffekapslarna ligger i en vakuumförpackad alluminiumkapsel och de kommer i flera olika smaker och intensiteter så att du ska hitta din egna favorit.

 

Här köper du kaffekapslar till bästa pris

 

Här köper du kapslar hos InkClub

 

Här köper du kapslar hos NetOnNet

 

OBS! Var noga med att välja Nespresso-kompatibla kapslar till din maskin!

Tips 1:Vi kan också tipsa dig om att läsa vårt test om bästa espressomaskinen och bästa kaffebryggaren .

 

Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående kapselmaskin. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa kaffekapselmaskinen till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!