Skäggtrimmer bäst i test, här hittar du den bästa skäggtrimmern.

Skäggtrimmer test 2020

Om du ska köpa en skäggtrimmer och vill veta vilken som är bäst i test just nu så har du kommit helt rätt! Vi har läst alla aktuella experttester, pratat med experterna och även tagit reda på vilken skäggtrimmer som konsumenterna tycker är bäst. Sedan har vi sammanställt resultatet på denna sida. På så vis kan du undvika dåliga köp och hitta den bästa trimmern direkt, allt för att du ska göra ett så klokt val som möjligt! 


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig bästa skäggtrimmern NU!


Många killar tycker det är skönt att låta skägget växa ut. För att skägget ska gå hem och se trevligt ut är det viktigt att det tas om hand för att inte se vildvuxet ut. Enligt experterna får du allra bäst resultat när du går till en riktig barberare men med rätt redskap och lite träning så ska du komma nära ett salongsresultat med en egen skäggtrimmer. Allra viktigast är att konturerna är snygga och sitter som de ska.

 


Dessa egenskaper ska skäggtrimmern bäst i test ha:

  • Sladdlös - så du kan använda den vart du än befinner dig
  • Användarvänlig - den ska vara lätt att förstå och använda
  • Flera längdinställningar - så du kan variera hur mycket du vill trimma
  • Lätt att rengöra - så du kan spara tid


Ta hand om ditt skägg

För bästa resultat när du trimmar ditt skägg är det viktigt att du sköter om det. Enligt Trendhim är det allra viktigast att du håller det rent. För att hålla skägget rent fungerar en ansiktsskrubb bra. De tar även upp styrkorna av att använda skäggolja, som motverkar skäggmjäll. Är skäggmjäll något du ofta drabbas av kan en skäggbalm, i kombination med oljan, vara att föredra. 

Skäggtrimmer bäst i test 2020

Efter att ha läst vad experter och användare tycker har vi utsett en skäggtrimmer från erkända Philips! Läs hela testet här nedan för mer information. 

Läs vårt skäggtrimmer test. Här hittar du marknadens bästa skäggtrimmer.

Bästa skäggtrimmern just nu - Philips OneBlade Pro

(Klicka på skäggtrimmern för mer information om bästa pris just nu!)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 22 October 2020

 


Philips OneBlade Pro är ett mycket populärt val när det kommer till skäggtrimmers. Den funkar perfekt för dig som snabbt vill snygga till linjer och se till att skägg-looken verkligen går hem. Tack vare att den är sladdlös och vattentät blir du flexibel och kan utan problem ta med den på resande fot tack vare medföljande reseetui. Enligt Philips så har trimmern specifikt blivit framtagen för att "passa den moderna mannens behov" där den kan trimma och snygga till kanter för alla längder av skägg.  För att underlätta trimningen kan du använda en tillhörande kam som har 14 olika längdinställningar. 


Med ett knapptryck sätts trimmern igång. Med sitt lugnande "hum"-ljud känner du dig genast säker på att trimningen kommer gå bra då den osar kvalitet. De olika kammarna är märkta efter längd för att underlätta hur mycket som skall trimmas. Är du ute efter en ren rakning så kan du även köra trimmern utan kam, något som fungerar väldigt väl. 


Med OneBlade Pro slipper du röda märken samt inåtväxande hår och tack vare trimmerns mångsidighet kan du även använda den för kroppshår utan oro för att skapa irritation på huden. 


Att rengöra trimmern är en enkel och smidig process. Tack vare att den är vattentät är det bara att köra den under vattenkranen för att få bort överskottshår och dylikt. För att du alltid ska få det bästa resultatet rekommenderar Philips att du byter ut huvudet var fjärde månad. 


OneBlade Pro drivs av batteri. Drifttiden med fullt batteri är 90 minuter enligt Philips själva. Att ladda trimmern till full styrka tar drygt 1h. På framsidan av trimmern ser du hur mycket batteri som återstår på en digital skärm. 


Här köper du Philips skäggtrimmer till lägsta pris

Dessa experttester kan du ta del av

Tools of men tycker att Philips OneBlade är en fantastisk liten skäggtrimmer som ger dig värde för pengarna. De tycker att förutom att den kan hantera tjock stubbväxt fungerar den även utmärkt i duschen vilket förenklar och uppgraderar morgonrutinen. När de presenterar nackdelar nämner de endast laddningen av trimmern, som tar 8h att ladda upp till full styrka. 


Trustedreviews ger Philips OneBlade 4/5 stjärnor. De tycker att den är bra designad samt mångsidig och funkar för alla skäggtyper. Dock så gillar de inte batteritiden och OneBlades förmåga när det kommer till längre skäggtyper. 


Business Insider har också testat Philips OneBlade. De tyckte att Philips har lyckats kombinera rakning och trimning på ett mycket bra sätt. De skriver bl.a. om hur enkelt det är att använda OneBlade och summerar recensionen med; "om du redan har ett välfungerande system för trimning så behövs kanske ingen förändring. Men om du har väntat på ett enkelt sätt att ta hand om ditt skägg så kan OneBlade bli lösningen".


He Spoke Style testade Philips OneBlade Pro och gillade att det funkade bra att raka både emot och med skäggstubben. De gillade även de olika tillbehören som med sina olika längder fungerar perfekt för stubb, skägg, ögonbryn, styling och manscaping. Att OneBlade Pro är vattentät, laddas snabbt och är slitstark var också några av de positiva sidorna de såg. 


ShaverGuru har testat Philips OneBlade och ger den 9.3/10. De gillar att den trimmar, rakar och snyggar till kanter. Att den fungerar i vått och torrt, att tillbehören lätt "klipps" på samt den goda batteritiden. 


Philips OneBlade Pro har även vunnit Reddot award 2016 och iF Design award 2016


Detta säger konsumenterna om Philips skäggtrimmer

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel; 


"Ger jämn och fin trimning. Smidig att trimma med och enkelt att ställa in olika längder. Skonsam mot huden. Jag fick ingen irritation efter genomförd trimning. Enkel att rengöra och ladda. Bra batteritid. Det som drar ner betyget är det något dyra reservbladen." 


"Har gått igenom ett antal trimmers och denna passar mig som hand i handske. Det blir faktiskt också ett helt ok rakningsresultat med denna "trimmer" om man kör med bara bladet och ingen distans. Inget lugg eller sår alls :) Allt-i-ett som är good enough tycker jag." 


"Grym!"


"Jag brukar inte skriva recensioner... men wow... denna funkar verkligen. Med arv från medelhavsregionen får jag väldigt tjock skäggväxt. För skojs skull rakade jag mig inte under två veckor. Det första passet med bara bladet blev en lika tät rakning som med en rakhyvel... och detta var med bara bladet. Jag köpte direkt två till för min familj och de älskar de också."


"Så jag är en kvinna av viss ålder som har, under de senaste året, börjat växa en liten vit moustache. Den är knappt märkbar, men jag kan se den. Jag har testat olika trimmers för kvinnor men har inte varit 100% nöjd med någon av dem. Jag såg en reklam för denna och tänkte att jag slår till. Fick den idag och använde den direkt. Mitt ansikte känns så lent och jag använde inget raklödder eller olja, bara en torr rakning."


"Jag har känslig hy så jag gillar inte att raka med en hyvel. Jag har letat i år efter något som kan trimma min korta stubb så att den inte ser orepresentabel ut. Jag har testat 3 olika trimmers de senaste åren och OneBlade Pro är lätt den bästa. Den har olika val för stubblängd, även om jag trimmar med rakbladet direkt mot huden. Den lämnar min stubb så kort som möjlig utan att irritera huden som hyvlar gör."


"Denna funkar utmärkt och det blir ingen irritation i mitt ansikte efter rakning. Ett stort plus är att man inte behöver raklödder heller. 


Finns det några nackdelar med denna skäggtrimmer? De vill vi ju också veta innan vårt köp. Det som både konsumenter och experter har konstaterat är att OneBlade Pro kan få problem när det gäller rakning av långt skägg. Det kan ibland bli "stopp" och då måste du rensa trimmern från hårstrån. En annan nackdel är att priset för ersättningsbladen är något dyra.


skäggtrimmer

Snygga till skägget med den bästa skäggtrimmern


Tips 1:Vi kan också tipsa dig om att läsa vårt test om rakapparat eller testet om bästa rakhyvel


 

Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående skäggtrimmer. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa skäggtrimmer till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!